Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileklik bulmak

Rüyada altın bileklik bulmak

Rüyada altın bileklik bulmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bileklik bulmak gördüyseniz:

  • Liderlik özelliğiniz mevcut durumunuzu korumanızı sağlarken, bir ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada altın bileklik bulmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada gümüş bileklik bulmak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bileklik bulmak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işaret eder.

Rüyada altın bilekliğin koptuğunu görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada altın kolye bileklik görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik kaybetmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına inanılır.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments