Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bokun üstüne basmak

Rüyada bokun üstüne basmak

Rüyada bokun üstüne basmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bokun üstüne basmak gördüyseniz:

  • Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir.

Rüyada bokun üstüne basmak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak kötü alışkanlıklarından arınacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin üstüne basmak kesesinin her daim dolu kalacağına, büyük başarılara kazanılacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada mezarın üstüne basmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, daima afiyette olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, darlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrebin üstüne basmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün üstüne basmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments