Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrebin üstüne basmak

Rüyada akrebin üstüne basmak

Rüyada akrebin üstüne basmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada akrebin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Duygusallık yüzdesinin artması netlik kaybı yaratabilir.

Rüyada akrebin üstüne basmak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrebe basmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne basmak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına işaret eder.

Rüyada mezarın üstüne basmak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada mezarların üstüne basmak sorunların yakında son bulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahın üstüne basmak hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada fare üstüne basmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments