Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın üstüne basmak

Rüyada mezarlığın üstüne basmak

Rüyada mezarlığın üstüne basmak yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak gördüyseniz:

  • Evinizde konfor sağlayacak veya genel anlamda sizi rahata kavuşturacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada mezarların üstüne basmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kızına daima sahip çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne basmak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstüne basmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına inanılır.

Rüyada üstüne basmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments