Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üstüne basmak

Rüyada ölünün üstüne basmak

Rüyada ölünün üstüne basmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün üstüne basmak gördüyseniz:

  • Belli imalar ya ad işaret dili yoluyla istediklerinizi elde etmeniz veya işlerin istediğiniz şekilde gelişmesini sağlamanız kolay olmayabilir.

Rüyada ölünün üstüne basmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne basmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalet eder.

Rüyada köpeğin üstüne basmak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada balığın üstüne basmak daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kedinin üstüne basmak giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, işinin ehli durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan üstüne basmak yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments