Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı üstüne basmak

Rüyada ayakkabı üstüne basmak

Rüyada ayakkabı üstüne basmak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, her şeyin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına alamet eder.

Rüyada fare üstüne basmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye yorulmaktadır.

Rüyada timsahın üstüne basmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin üstüne basmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine inanılır.

Rüyada civcivin üstüne basmak kudretinin yerine geleceğine, bir anda yükseleceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne basmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine işarettir.

Rüyada bokun üstüne basmak patron olunacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments