Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bokun içine girmek

Rüyada bokun içine girmek

Rüyada bokun içine girmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, mallarının artacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bokun içine girmek gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında enerji tutumunuzla yeni projeler üretmek size çok büyük keyif verecek.

Rüyada boka girmek amacına ulaşmayı başaracağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet eder.

Rüyada bokun içine girmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boklu suya girmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, malında azalmaya, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına delalettir.

Rüyada deniz boğulmak malında zulüm meydana gelmesine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine işaret eder.

Rüyada adam boku görmek işlerini düzene sokacağına, hayır dualarına nail olacağına, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bokunu temizlemek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek bir anda yükseleceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada boğulurken kurtarılmak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments