Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boka girmek

Rüyada boka girmek

Rüyada boka girmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, durulacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine tabir olunur.

Rüyada boka girmek gördüyseniz:

  • Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada boklu suya girmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına işarettir.

Rüyada boka girmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kendisini ailesine vereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bokun içine girmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulur.

Rüyada boğulanı kurtaramamak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada berrak denizde boğulmak kazanç elde edeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ineğin boğulduğunu görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi bokunu yemek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine yorulur.

Rüyada kedi bokuna basmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments