Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulurken kurtarılmak

Rüyada boğulurken kurtarılmak

Rüyada boğulurken kurtarılmak enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, faydalı şeyler yapacağına, bazı kayıplar olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğulurken kurtarılmak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada bokta beyaz kıl kurdu görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet eder.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, kazancının bereketleneceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bokunda kurt görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, uygulayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada bokta kurt görmek huzurunun artacağına, kendisini çok yıpratacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada boğulurken kurtarılmak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments