Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bokunu temizlemek

Rüyada başkasının bokunu temizlemek

Rüyada başkasının bokunu temizlemek düşman hususunda keder ve üzüntüye, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, keyfinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bokunu temizlemek gördüyseniz:

  • Biraz daha sabırlı olarak, karşınızdaki kişinin biraz olsun şüphe duymasına çalışabilirsiniz.

Rüyada çocuğun bokunu temizlemek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek boku temizlemek maddi açıdan zarar edileceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette insan boku temizlemek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Rüyada kendi bokunu temizlemek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada bebeğin bokunu temizlemek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan boku temizlemek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boku temizlemek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işarettir.

Rüyada tuvalet boku temizlemek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments