Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz boğulmak

Rüyada deniz boğulmak

Rüyada deniz boğulmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz boğulmak gördüyseniz:

  • konularda mükemmel anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada denizde yüzerken boğulmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde bebeğin boğulduğunu görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun denizde boğulduğunu görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını denizde boğulurken görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada denize düşmek boğulmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi zararın büyük olacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan bebek görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments