Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam boku görmek

Rüyada adam boku görmek

Rüyada adam boku görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada adam boku gördüyseniz:

  • Anlayamadığınız durumları netleştirmek veya anlamakta zorluk çektiğiniz kişileri daha iyi anlayabilmek için diğerlerinden tavsiye almak veya fikir danışmak isteyebilirsiniz.

Rüyada boğulan adam görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada adam boku görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boku suyla temizlemek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun bokunu görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, başarıya ve zafere doymayacağına inanılır.

Rüyada fare boku görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, şansın kapanacağına yorulur.

Rüyada bokunu görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi bokunu eline almak işyerini kapatacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments