Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, dileklerinin yerine geleceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada temiz suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda yönlendirmeye veya ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz suda boğulmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada temiz suda balık tutmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işaret eder.

Rüyada temiz suda yüzdüğünü görmek yüklü miktarda para kazanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz bir suda yüzmek sağlık sorunlarının biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suda abdest almak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada temiz suda yeşillik yıkamak sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada temiz suda elini yıkamak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments