Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu suya girmek

Rüyada boklu suya girmek

Rüyada boklu suya girmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, bolluğun sürekli olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada boklu suya girmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza çeki düzen vermeniz, yatırım planları veya bütçe yapmanız gerekiyor.

Rüyada boklu suya girmek yetki ve imza sahibi olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulur.

Rüyada bokun içine girmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, her zaman kötülük için çalışacağına alamet eder.

Rüyada boka girmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada boklu suya düşmek zararların üst üste geleceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına alamet eder.

Rüyada yağmur suyunda boğulmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada su içerken boğulmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boklu su görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, bir yere taşınmaya alamet etmektedir.

Rüyada su boğulmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments