Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileklik satın almak

Rüyada altın bileklik satın almak

Rüyada altın bileklik satın almak sağlığın bozulacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada altın bileklik satın almak gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Rüyada altın bileklik satın almak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada bileklik satın almak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalettir.

Rüyada altın bileklik satmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine delalet eder.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bileklik hediye etmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada altın bileklik takmak işe başlanacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments