Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklik satın almak

Rüyada bileklik satın almak

Rüyada bileklik satın almak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, endişe veren durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bileklik satın almak gördüyseniz:

  • Siz evli bir kadınsanız evinizde çok hızlı müdahale edilmesi gereken bazı durumlar olabilir.

Rüyada altın bileklik satın almak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada bileklik satın almak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bileklik takmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına delalettir.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, herhangi zarara uğramayacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bileklik düşürmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada gümüş bileklik almak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada elmas bileklik takmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments