Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda altın bileklik görmek

Rüyada kolunda altın bileklik görmek

Rüyada kolunda altın bileklik görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, zenginliğe kavuşacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda altın bileklik gördüyseniz:

  • Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına inanılır.

Rüyada kolunda bileklik görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, iş yeri sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada altın bilekliğin koptuğunu görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, ele güne muhtaç olacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işarettir.

Rüyada altın bileklik satmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, üzücü haberler alacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bileklik satın almak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik kaybetmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine tabir olunur.

Rüyada altın bileklik bulmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, hayatının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik hediye etmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments