Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileklik kaybetmek

Rüyada altın bileklik kaybetmek

Rüyada altın bileklik kaybetmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada altın bileklik kaybetmek gördüyseniz:

  • Birkaç işi birarada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada altın bileklik kaybetmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada bileklik kaybetmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada altın bileklik satın almak onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada altın bileklik bulmak ün sahibi birisi olunacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada altın bileklik satmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bilekliğin koptuğunu görmek çok önemli noktalara geleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments