Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içerken boğulmak

Rüyada su içerken boğulmak

Rüyada su içerken boğulmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada su içerken boğulmak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada su içerken boğulmak hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada boklu iç çamaşırı görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ilaç içerken boğulmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boklu su içmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, hayatın yoluna gireceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya düşmek ve boğulmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine işarettir.

Rüyada yağmur suyunda boğulmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulur.

Rüyada boklu suya düşmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boklu suya girmek yoğun duygular yaşayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments