Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su boğulmak

Rüyada su boğulmak

Rüyada su boğulmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, bereketli işler yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada su boğulmak gördüyseniz:

  • Zorlandığınız bazı konular varsa, akışa bırakmak, yine, bir o kadar zor olabilir.

Rüyada lağım suyunda boğulmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işaret eder.

Rüyada boklu su içmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kanalında boğulmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, ticaret ehli olacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet eder.

Rüyada boklu suya girmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde boğulmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işarettir.

Rüyada suyla boğulmak yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, kişiye hep umut olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda boğulmak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, insanların takdirini kazanacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya düşüp boğulmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments