Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu su görmek

Rüyada boklu su görmek

Rüyada boklu su görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, evine haciz geleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, rahat nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada boklu su gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yeni teklifler veya işinizde yenilenme söz konusu olabilir.

Rüyada suyla boğulmak dirliğin bozulabileceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada deniz suyunda boğulmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalet eder.

Rüyada boklu su görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya düşmek ve boğulmak helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada boklu suya girmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya düşüp boğulmak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına işarettir.

Rüyada boklu suya düşmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada sel suyunda boğulmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments