Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyunda boğulmak

Rüyada yağmur suyunda boğulmak

Rüyada yağmur suyunda boğulmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, bir konuda destek alacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur suyunda boğulmak gördüyseniz:

  • Aşk, romantizm, yeni arkadaşlık ilişkileri, yardımı dokunacak iş birlikleri ön plana çıkabilir.

Rüyada yağmur suyunda boğulmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada yağmurda boğulmak makbul olan mallara kavuşacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına inanılır.

Rüyada yağmur suyuyla abdest almak bolluğun ve bereketin düşeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalettir.

Rüyada yağmur suyuyla yıkanmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işarettir.

Rüyada yağmur suyu içtiğini görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyunda yüzmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, malların artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments