Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla boğulmak

Rüyada suyla boğulmak

Rüyada suyla boğulmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada suyla boğulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada boku suyla temizlemek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde boğulmak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada su boğulmak aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet eder.

Rüyada su içerken boğulmak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda boğulmak işlerin düzene gireceğine, insanları kandıracağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boklu su görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada suyla boğulmak hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine tabir olunur.

Rüyada su içinde boğulmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments