Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel suyunda boğulmak

Rüyada sel suyunda boğulmak

Rüyada sel suyunda boğulmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sel suyunda boğulmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada sel suyunda boğulmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, neşeli bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada selde boğulan birini görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine delalettir.

Rüyada selde boğulduğunu görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalettir.

Rüyada sel su baskını görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel sularına kapılmak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli sel suyu görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına rivayet eder.

Rüyada sel suyundan geçmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments