Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz suyunda boğulmak

Rüyada deniz suyunda boğulmak

Rüyada deniz suyunda boğulmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işarettir.

Rüyada deniz suyunda boğulmak gördüyseniz:

  • Duygularınız vizyonunuzu gölgeliyor.

Rüyada deniz suyunda boğulmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet eder.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulmak üzere olduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz boğulduğunu görmek lüksüne de lüks katacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Rüyada denizin içinde boğulmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin denizde boğulduğunu görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada berrak denizde boğulmak yatırımlarının kar getireceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments