Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşüp boğulmak

Rüyada suya düşüp boğulmak

Rüyada suya düşüp boğulmak kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, keyfinin yerine geleceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya düşüp boğulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi konuları ilgilendiren teklifleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada suya düşüp boğulmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, borçlanıp, hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya düşüp boğulmamak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, eşit davranılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göle düşüp boğulmak zarar verici olaylar yaşanacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boku suyla temizlemek büyük kazanç elde edileceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına alamet eder.

Rüyada boklu su içmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyunda boğulmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada su boğulmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyla boğulmak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, kazancının sürekli artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments