Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklik çalmak

Rüyada bileklik çalmak

Rüyada bileklik çalmak onunla bir ömür mutlu olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, elin bollaşacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalettir.

Rüyada bileklik çalmak gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınıza odaklanıp ilerlenmesi gereken konularda asla hız azaltmamalısınız.

Rüyada gümüş bileklik çalmak kötü işlere girmeyeceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik çalmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kişinin evlatlarının artacağına delalettir.

Rüyada bileklik çalmak yanlış kararlar vereceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bileklik görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada bileklik düşürmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolye bileklik görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada sarı bileklik görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments