Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu bebek görmek

Rüyada boklu bebek görmek

Rüyada boklu bebek görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, problemlerinin çözüleceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boklu bebek gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin bokunu temizlemek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada bir bebeğin boğulduğunu görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin denizde boğulduğunu görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına delalettir.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin suda boğulduğunu görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada bebeği boklu görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments