Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeğin boğulduğunu görmek

Rüyada bir bebeğin boğulduğunu görmek

Rüyada bir bebeğin boğulduğunu görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bir bebeğin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin sizin için neler yapabileceğini tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, talihin yüzlerine güleceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek boku yemek işinde çok büyük adımlar atacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek boku temizlemek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bebek boku görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada bebeğinin boğulduğunu görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, hayatın kolaylaşacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir bebeğin boğulduğunu görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin denizde boğulduğunu görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, kişinin rahat nefes alacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada denizde bebeğin boğulduğunu görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments