Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalettir.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Başka kişileri zorlayarak ya da ısrarcı olarak ilerlemeye çalışmak tartışmaları beraberinde getirebilir.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına yorulur.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, belalı insanlara denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak bozulan sağlığın düzeleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments