Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin bokunu temizlemek

Rüyada bebeğin bokunu temizlemek

Rüyada bebeğin bokunu temizlemek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin bokunu temizlemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiye girme veya büyük kararlar alma konusunda hızlı hareket edebilirsiniz.

Rüyada bebeğin bokunu temizlemek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bebek boku temizlemek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada bebek boku temizlediğini görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada başkasının bokunu temizlemek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret eder.

Rüyada birinin bokunu temizlemek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe yorulmaktadır.

Rüyada boku temizlemek elindekileri kaybedeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi bokunu temizlemek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan boku temizlemek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments