Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin denizde boğulduğunu görmek

Rüyada bebeğin denizde boğulduğunu görmek

Rüyada bebeğin denizde boğulduğunu görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, kazancının sürekli artacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, tartışmaların sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız başarıyı beraberinde getirebilir.

Rüyada denizde boğulan bebek görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, hastalıklarının azalacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada denizde bebeğin boğulduğunu görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin denizde boğulduğunu görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine işaret eder.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, büyük paralar kazanılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada denizde boğulan kadın görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulup ölmek ağlayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada denizde boğulurken görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments