Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına işaret eder.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bilgi edinme talebinizde ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, huşu içinde devam edeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına işaret eder.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak istediği gibi alışverişe gideceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak hastalıklarının azalacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak yani babasına benzeyeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulmak üzere olan birini kurtarmak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, sıhhat ve moral bulacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments