Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği boklu görmek

Rüyada bebeği boklu görmek

Rüyada bebeği boklu görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği boklu gördüyseniz:

  • Düzenli spor yapmanız kendinizi daha iyi hissetmenize neden olabilir.

Rüyada boğulan bebek görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada bebeğin bokunu temizlemek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hem yeni yerler göreceğine tabir olunur.

Rüyada denizde boğulan bebek görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek boku temizlediğini görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin bokunu görmek duygularını açığa vuracağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına delalettir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine inanılır.

Rüyada bebek boku görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, övgü dolu sözler duyacağına delalettir.

Rüyada bir bebeğin boğulduğunu görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments