Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Tesadüfler ileride sizi çok güzel noktalara taşıyabilir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak hayırlı bazı adımlar atacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek maddi imkânlarının artacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, rakiplerini alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments