Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ineğin boğulduğunu görmek

Rüyada ineğin boğulduğunu görmek

Rüyada ineğin boğulduğunu görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada ineğin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Biraz daha sabredin.

Rüyada ineğin boğulduğunu görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine rivayet eder.

Rüyada inek bokuna düşmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ineğin bokunu görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına tabir olunur.

Rüyada inek boku görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ineğin suda boğulduğunu görmek adeta sinirden küplere bineceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada inek boku ellemek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada inek bokuna basmak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada inek boku temizlemek içine kapanacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments