Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak denizde boğulmak

Rüyada berrak denizde boğulmak

Rüyada berrak denizde boğulmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak denizde boğulmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada berrak denizde boğulmak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada berrak suda boğulmak gam ve kasavetin de uçup gideceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada berrak denizde yüzmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak denizde yüzdüğünü görmek rahata ereceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada berrak bir denizde yüzmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işaret eder.

Rüyada temiz berrak deniz görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak deniz içinde balık görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret eder.

Rüyada berrak denizde balıklar görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments