Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi bokuna basmak

Rüyada kedi bokuna basmak

Rüyada kedi bokuna basmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, huzurlu, mutlu olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi bokuna basmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız size zorluklar getirebilir.

Rüyada kedi bokuna basmak hanesine bolluk geleceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada boka basmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağını boka basmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada hayvan bokuna basmak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada köpek bokuna basmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bokun üstüne basmak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada at bokuna basmak Allah’a dua edeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, mal edineceğine inanılır.

Rüyada tuvalette boka basmak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments