Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulanı kurtaramamak

Rüyada boğulanı kurtaramamak

Rüyada boğulanı kurtaramamak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulanı kurtaramamak gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz artık sizin için bir şey ifade etmiyor veya aynı amaca hizmet etmediğinizi düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada bokta kurt görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan kurtarılmak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğulurken kurtarılmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işarettir.

Rüyada kurtla boğuştuğunu görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, düzeninin yıkılmayacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, büyüleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulan birinin kurtarıldığını görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına işarettir.

Rüyada bokta beyaz kıl kurdu görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments