Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bokunu yemek

Rüyada kendi bokunu yemek

Rüyada kendi bokunu yemek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaralarına da merhem olacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına delalettir.

Rüyada kendi bokunu yemek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kaynaklardan gelse bile, hayatınızı kolaylaştırabilecek önerilere kulak vermenizde fayda var.

Rüyada kendi bokunu yemek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kedi boku yemek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan boku yemek ileride saygın bir kimse olacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının bokunu yemek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada koyun boku yemek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin bokunu yemek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun boku yemek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalettir.

Rüyada bokunu yemek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments