Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmuş birini kurtarmak

Rüyada boğulmuş birini kurtarmak

Rüyada boğulmuş birini kurtarmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, ardından bu kişiye açılacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işarettir.

Rüyada boğulmuş birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, müjdeli haberler alınacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, maddi olarak zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulurken birini kurtarmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, onun zamanını çalacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulan birini kurtarmak nefsine uyacağına, önemli işler yapacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işarettir.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments