Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, işsiz ise işe gireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, maddi durumunun düzeleceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada boğulmuş birini kurtarmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada boğulanları kurtarmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine yorulur.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işlerini toparlayacağına, doğru bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada boğulan hayvanı kurtarmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, iyi halin geleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments