Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını gördüyseniz:

  • Aynı karmaşıyı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, mesleğinde atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine işarettir.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments