Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, iflas edeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, geçmişi unutup geleceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda çaba göstermenin karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, işlerinin çok iyi olacağına delalet eder.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, derde ve kedere düşeceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, alınganlıkların hasıl olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kardeşini boğulmaktan kurtarmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments