Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan birini kurtarmak

Rüyada boğulan birini kurtarmak

Rüyada boğulan birini kurtarmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, maddi sorunlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Üzerinde fazla zaman harcadığınız plan, iş, veya projelerinizle ilgili gelişmeler ne yönlü olursa olsun sabırla yaklaşabilir bir yapınız var.

Rüyada boğulmak üzere olan birini kurtarmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yeni şeyler deneneceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada boğulan birini kurtardığını görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada birini boğulmaktan kurtardığını görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, mevkie edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments