Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulurken birini kurtarmak

Rüyada boğulurken birini kurtarmak

Rüyada boğulurken birini kurtarmak sorunların çözüme kavuşacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulur.

Rüyada boğulurken birini kurtarmak gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi işleri için sizin desteğinizi isteyebilirler.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, işlerin günden güne bozulacağına, dertlerin bölüşüleceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu boğulmaktan kurtarmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak hasta olacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine yorulur.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerini boğulmaktan kurtarmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments