Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmuş bebek görmek

Rüyada boğulmuş bebek görmek

Rüyada boğulmuş bebek görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada boğulmuş bebek gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiye alıyor, risk almaktan kaçıyorsunuz veya kaçmanızda fayda var.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kötü günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada denizde boğulan bebek görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalettir.

Rüyada boklu bebek bezi görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada suda boğulan bebek görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına inanılır.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği boklu görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına inanılır.

Rüyada boğulan bebek görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, işlerini boşvereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments