Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğulan bebek görmek

Rüyada denizde boğulan bebek görmek

Rüyada denizde boğulan bebek görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan bebek gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararlarla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Rüyada denizde boğulan bebek görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin denizde boğulduğunu görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, yolculuğa çıkmaya, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada denizde bebeğin boğulduğunu görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çok üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada denizde boğulmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını denizde boğulurken görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, işe giren herkesin kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak ticaretin açılacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada denizde boğulan kadın görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments