Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan bebeği kurtarmak

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak rızkın gittikçe azalacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Heyecan verici planlar yapabilirsiniz ya da yapmalısınız.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, rahat edeceğine delalettir.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine delalettir.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, tövbe etmeye, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine tabir olunur.

Rüyada boğulmak ve kurtarmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments