Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu bebek bezi görmek

Rüyada boklu bebek bezi görmek

Rüyada boklu bebek bezi görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kendisini yıpratacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet eder.

Rüyada boklu bebek bezi gördüyseniz:

  • Eski düşünce sistemleri veya artık işe yaramadığını düşündüğümüz konular rafa kaldırılabilir.

Rüyada boklu bebek bezi görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada boklu bez görmek evine haciz geleceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada boklu bez yıkamak rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz bebek bezi görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine alamet eder.

Rüyada bezli bebek görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada bebek bezi vermek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, makamının tehlikeye gireceğine delalettir.

Rüyada bebeğe bez bağlamak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet eder.

Rüyada bebek bezi satın almak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments